تحولات منطقه

جانشین رییس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی از ورود حدود ۴.۵ میلیون نفر و به طور دقیق چهار میلیون و ۴۷۶ هزار و ۷۰۹ زائر و مسافر به مشهد مقدس همزمان با دهه پایانی صفر (از ۲۳ تا ۳۱ مرداد) خبر داد. 

حدود ۴.۵ میلیون زائر و مسافر وارد مشهد شدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت الاسلام علی عسکری روز شنبه افزود: در این مدت تعداد ۱۰۲ هزار و ۸۴۵ نفر از طریق فرودگاه، ۱۵۸ هزار و ۵۸۰ نفر از طریق راه آهن، ۱۸۹ هزار و ۲۹۲ نفر از طریق وسایل حمل و نقل جاده‌ای به مشهد سفر کرده‌اند.

وی بیان کرد: در این بازه زمانی سه میلیون و ۶۶۸ هزار و ۶۶۱ نفر با وسایل حمل و نقل شخصی و تعداد ۳۵۷ هزار و ۳۳۰ نفر زائر پیاده به خراسان رضوی و مشهد مشرف شده‌اند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی درباره وضعیت اسکان زائران و مسافران در استان اظهار کرد: طی این مدت ضریب اشغال واحدهای اقامتی رسمی، موقت و اضطراری در استان ۶۶ درصد و در مشهد ۷۱ درصد بوده است.

حجت الاسلام عسکری گفت: میزان اقامت در منازل و در قالب پویش‌های مردمی (اقامت رایگان) ۱۹۵ هزار و ۳۳۴ نفر شب ثبت شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha